Γαλάτσι: 2177078797 & Αθήνα: 2108541910 6957944184 Παπαφλέσσα 71, Γαλάτσι & Σεράφη 28-30, Αθήνα info@alfatentesathanasopoulos.gr
hero image
 
 
 
 
 
  ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΜΕΝΑ
ΚΑΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ | Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα Αττική

Με χρόνια πορείας στο χώρο των συστημάτων σκίασης, η επιχείρηση μας “ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία διαθέτει κατάστημα στο Γαλάτσι και στην Αθήνα, σας προσφέρει ανοιγοκλεινόμενα κάθετα συστήματα, τα οποία μπορούν να χαρίσουν στον εξωτερικό σας χώρο λειτουργικότητα και κομψότητα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει το ιδανικό ανοιγοκλεινόμενο κάθετο σύστημα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Τα ανοιγοκλεινόμενα
κάθετα συστήματα

αποτελούνται από 2 συστήματα. Ένα σύστημα τζαμιού up down, το οποίο ανοιγοκλείνει με τηλεχειριστήριο ή απομακρυσμένα με wi-fi και αποτελεί ανεμοφράκτης. Παράλληλα, για να πετύχουμε και την πλήρη σκίαση του χώρου, τοποθετούμε κάθετο σύστημα σκίασης, το οποίο είναι διάτρητο και κατεβαίνει με τηλεχειριστήριο ή απομακρυσμένα με wi-fi. Έτσι, εξασφαλίζουμε την πλήρη σκίαση του χώρου, χωρίς όμως να χάνουμε την ορατότητα πέρα από το κάθετο σύστημα σκίασης. 

Με τα ανοιγοκλεινόμενα κάθετα συστήματα, μπορείτε να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο σε εσωτερικό, αποτελώντας την ιδανική επιλογή τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους.
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε
άμεσα το Γαλάτσι την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ