Γαλάτσι: 2177078797 & Αθήνα: 2108541910 6957944184 Παπαφλέσσα 71, Γαλάτσι & Σεράφη 28-30, Αθήνα info@alfatentesathanasopoulos.gr
hero image
 
 
 
 
 
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ | Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα Αττική

Οι πέργκολες αποτελούν μια κομψή και λειτουργική λύση για κάθε κτίριο. Εφαρμόζονται για την κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων.

Η επιχείρηση μας “ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία διαθέτει κατάστημα στο Γαλάτσι και στην Αθήνα, μπορεί να αναλάβει τον πλήρη σχεδιασμό και την κατασκευή της πέργκολας που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
κατασκευάζουμε τεντοπέργκολες και βιοκλιματικές πέργκολες, στα μέτρα του χώρου σας και με κύριο στόχο την πλήρη και αποτελεσματική σκίασή του, αλλά και την αντοχή τους σε κάθε καιρικό φαινόμενο.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των υφασμάτων, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, με αποτέλεσμα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
  Η πείρα και οι τεχνικές γνώσεις που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στα συστήματα σκίασης, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες λύσεις και εξειδικευμένες εφαρμογές ικανές να καλύψουν και τις πιο υψηλές επαγγελματικές απαιτήσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επιλέξτε τον τύπο πέργκολας που ταιριάζει στο χώρο και στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ