Γαλάτσι: 2177078797 & Αθήνα: 2108541910 6957944184 Παπαφλέσσα 71, Γαλάτσι & Σεράφη 28-30, Αθήνα info@alfatentesathanasopoulos.gr
hero image
 
 
 
 
 
  ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα Αττική - Στόρια - Ρόλερ - Τεντοπέργκολες Γαλάτσι Αθήνα Αττική

Για περισσότερα από 37 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές και οικονομικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση κάθε χώρου.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά και διαθέτοντας 2 καταστήματα στην Αττική, το ένα στο Γαλάτσι και το άλλο στην Αθήνα, η επιχείρησή μας συνεχίζει να προσφέρει επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και συνεχής υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε σχετικά με την σκίαση του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Το έμπειρο προσωπικό μας
μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και τοποθέτηση παντός είδους τέντας, καθώς και την επισκευή της, την κατασκευή τεντοπέργκολας και βιοκλιματικής πέργκολας, αλλά και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικά στόρια ή ρόλερ.

Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο και συνεργαζόμενη με τους καλύτερους προμηθευτές υφασμάτων, αυτοματισμών και αλουμινίου, η επιχείρησή μας, μπορεί να υλοποιήσει κάθε εργασία που σχετίζεται με την εσωτερική και την εξωτερική σκίαση του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις με αυτοματισμούς και απομακρυσμένη λειτουργία των συστημάτων σκίασης του χώρου σας. Λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αλλά και η δημιουργία κατασκευών που θα ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την μοναδική τους αισθητική.
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ