Γαλάτσι: 2177078797 & Αθήνα: 2108541910 6957944184 Παπαφλέσσα 71, Γαλάτσι & Σεράφη 28-30, Αθήνα info@alfatentesathanasopoulos.gr
hero image
 
 
 
 
 
  ΤΕΝΤΕΣ
ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ | Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα Αττική

Μια προσεγμένη κατασκευή τέντας, μπορεί να ομορφύνει κάθε κτίριο, αλλά και να το προστατέψει από τον ήλιο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του χώρου τις θερμές μέρες του χρόνου, μειώνοντας έτσι και το χρόνο χρήσης των air conditions όπως και του ρεύματος.

Η επιχείρηση μας “ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία διαθέτει κατάστημα στο Γαλάτσι και στην Αθήνα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των συστημάτων σκίασης, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την αποδοτική σκίαση του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να εξετάσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις και να φέρει σε πέρας οποιοδήποτε σύστημα σκίασης επιθυμείτε για το κτίριό σας.
 
  Τέντες με Βραχίονες
  Τέντες με Αντιρίδες
  Τέντες Κασέτες
  Τέντες Καποτίνες
  Κάθετες Τέντες
  Αντιανεμικές Ζελατίνες
  Εφελκυόμενα Συστήματα
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας υφάσματα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε και ταιριάζουν με το στυλ του κτιρίου σας.
  Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονους και λειτουργικούς αυτοματισμούς και λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης που θα κάνουν την ζωή σας εύκολη και απλή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αλλά και η δημιουργία κατασκευών που θα ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την μοναδική τους αισθητική.
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ