Γαλάτσι: 2177078797 & Αθήνα: 2108541910 6957944184 Παπαφλέσσα 71, Γαλάτσι & Σεράφη 28-30, Αθήνα info@alfatentesathanasopoulos.gr
hero image
 
 
 
 
 
  ΣΤΟΡΙΑ - ΡΟΛΕΡ
ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ | Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αθήνα Αττική

Για την αποτελεσματική σκίαση στο εσωτερικό του κτιρίου σας, τα σπόρια και τα ρόλερ αποτελούν δύο οικονομικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για οικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.

Η επιχείρηση μας “ΑΛΦΑ ΤΕΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία διαθέτει κατάστημα στο Γαλάτσι και στην Αθήνα, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και κομψές λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Κρατήστε μακριά τον ενοχλητικό ήλιο
και κρατήστε όσο φυσικό φως θέλετε, κρατήστε δροσερό τον προσωπικό σας χώρο οικονομικά και πάνω από όλα αποτελεσματικά.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από στόρια και ρόλερ προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στην διακόσμηση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αλλά και η διαρκής υποστήριξη του σε οτιδήποτε χρειαστεί σχετικά με την σκίαση του χώρου του.
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι, την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ